run-3190775_1920
1
running-1944798_1920
run-3190775_1920
1
running-1944798_1920
run-3190775_1920
1
running-1944798_1920


“Jij staat centraal”:

Bij Personal Training wordt er gekeken naar jouw doelstelling en hulpvraag. Omdat dit persoonsgebonden is, is het plan dat gemaakt wordt afgestemd op jouw mogelijkheden en wensen om jouw doelstelling zo effectief mogelijk te halen. 

Door een oriënterend gesprek wordt er gekeken of ik jou kan helpen, daarna volgt een intake waarin we gaan kijken wat exact de vraag is en welk plan hier het beste bij past en hoe jouw doelstelling  te halen valt.

Jouw doelstelling en/of hulpvraag kunnen op te maken hebben met fitter en energieker zijn, stressmanagement en afslanken.


Fitter en energieker zijn:

Bewegen draagt bij aan de fitheid. Een wandeling door het park, een stuk hardlopen of in staat zijn een korte sprint te trekken. Niet alleen bewegen speelt hierbij een belangrijke rol, slaap en focus dragen ook bij aan het energieker voelen. 

Door te kijken wat jouw mogelijkheden zijn, ontstaat er een plan dat er aan bijdraagt dat jij makkelijker jouw doelen bereikt, je meer energie ervaart en fitter door het leven kan. Gezondheid staat los van vitaliteit.


Stressmanagement:

Stress kan een enorme invloed hebben. Het heeft invloed op jouw privéleven, werk, slaap, bewegen en bij het maken van keuzes. De manier waarop jij omgaat met deze stress bepaald hoeveel invloed dit daadwerkelijk heeft. 

Het stressmanagement programma helpt jou bij het maken van keuzes, prioriteiten stellen, plannen en ja en nee leren zeggen tegen bepaalde zaken. 

Er zijn zaken waar we geen invloed op hebben en er zijn zaken waar we die juist wel hebben.


Afslanken:

Op jouw gewicht zijn en blijven, daarnaast kunnen genieten van eten, een feestje of een keer wat lekkers? Alles valt en staat met de keuzes die jij maakt met betrekking tot wat je eet en wanneer. Ik help je bij het inzicht krijgen in wat je eet, hoeveel en wanneer om jou daarna te helpen bij het verantwoord halen van jouw gewenste gewicht. 

PERSONAL COACHING – VITALITEITSMANAGEMENT – PROJECTMANAGMENT – LEAN

Thijs Personal Trainer
Grotestraat 115a
7443 BD Nijverdal

​info@thijspersonaltraining.nl
06 242 443 05